Mix Cammingha - Melkema Staete

Leeuwarden - Leeuwarden
Actueel aanbod

€ 349.900,- tot € 509.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
87 - 129m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

NU IN VERKOOP - 32 appartementen Melkema Staete
Op de digitale kaart zijn de laatste beschikbare appartementen te zien. Heb je interesse in een appartement? Pak je kans en neem contact op met het verkoopteam. Alle verkoopstukken zijn online beschikbaar onder de knop ‘downloads’.

Vind je het fijn om een papieren verkoopbrochure te ontvangen? Deze kun je 10 juli tussen 11:00 en 12:00 uur ophalen bij Hoekstra Makelaardij aan de Willemskade 9 te Leeuwarden. Uiteraard ben je hier ook van harte welkom voor alle vragen en kunnen we je helpen bij het inschrijven voor je favoriete appartement.

Nieuwbouwwoningen tussen volwassen bomen
Aan de Melkemastate in Leeuwarden staat iets bijzonders te gebeuren. Tussen volwassen bomen en omgeven door water komt een nieuwe buurt met energiezuinige gezinswoningen en appartementen. Wil je in het populaire Camminghaburen wonen en gaat je voorkeur uit naar nieuwbouw zónder de hoofdprijs te betalen? Kom dan nu in actie, want de 32 appartementen in gebouw ‘Melkema Staete’ zijn nu in verkoop! Dit is het moment om je in te schrijven.

Inschrijven voor bouwnummer Melkema Staete
De interactieve kaart staat online en je ziet per bouwnummer de plattegrond, verdere details en de v.o.n prijs. Ben je geïnteresseerd in een appartement van Melkema Staete? Schrijf je dan nu in om kans te maken op één van deze prachtige appartementen:

1. Klik in de interactieve kaart (onderaan bij vogelvlucht) op je favoriete bouwnummer. In het pop-up scherm vind je de knop 'belangstelling';
2. Login met je gebruikersnaam en wachtwoord in jouw persoonlijke account, of maak een account aan als je er nog geen hebt;
3. Ga in je account in de linker kolom naar 'direct regelen' met daaronder 'mijn formulieren'. Klik hierop en daarna op 'inschrijfformulier Melkema Staete'. Hier kun je jouw voorkeur(en) aangeven én de finaciele check toe te voegen. Vergeet dit niet om te doen, want door het toevoegen van de financiele check krijg je voorrang bij de toewijzing;
4. Doorloop nu de stappen binnen het inschrijfformulier en maak je inschrijving voor de verkoop definitief.

Bereid je goed voor op de start verkoop
Hier wil je wonen
Het prachtige Melkema Staete is in de stijl van de woningen ontworpen en heeft dus ook heel mooie details in het metselwerk. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, de ramen zijn heerlijk groot. Vanaf je bank en balkon is er vrij zicht op het groen en water voor de deur. De half verdiepte balkons liggen op het zuiden, waardoor je de hele dag beschut van de zon kunt genieten.

Het woningaanbod
Er zijn 5 verschillende typen appartementen. We zetten de groottes van de verschillenden appartementen op een rij. Zoals je kunt zien, kun je ruim of héél ruim wonen.

- Tussenappartement type A: 87 m²
- Hoekappartement type B: 99 m²
- Tussenappartement type C: 106 m²
- Hoekappartement type D (begane grond): 129 m²
- Hoekappartement type D (1e t/m 4e verdieping): 110 m²

Het woningaanbod
Kies je voor een hoekappartement van 99 m², 106 m² of 129 m², allen met 3 slaapkamers. Of val je voor een tussenappartement van circa 87 m² met 2 slaapkamers? Er zijn ook nog tussenappartementen van circa 106 m² met 2 slaapkamers en een extra kamer. Deze derde kamer grenst direct aan de woonkamer en is heel geschikt om een tv-kamer of werkkamer van te maken. Iedereen heeft een vaste eigen parkeerplek achter het gebouw en een berging op de begane grond van het appartementengebouw.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mix Cammingha - Melkema Staete
Start verkoop
03-07-2024
Woningen
28 van 32 beschikbaar
Prijs
€ 349.900,- tot € 509.900,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Golfbaan, Huisarts, Sportcomplex, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden