Mix Cammingha - Melkema Staete

Leeuwarden - Leeuwarden
Actueel aanbod

€ 345.000,- tot € 510.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
87 - 129m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Nieuwbouwwoningen tussen volwassen bomen
Aan de Melkemastate in Leeuwarden staat iets bijzonders te gebeuren. Tussen volwassen bomen en omgeven door water komt een nieuwe buurt met energiezuinige gezinswoningen en appartementen. Wil je in het populaire Camminghaburen wonen en gaat je voorkeur uit naar nieuwbouw zónder de hoofdprijs te betalen? Kom dan nu in actie, want de 32 appartementen in gebouw ‘Melkema Staete’ gaan begin juli in verkoop. Je kunt je nu al inlezen en je voorkeuren doorgeven; de presale van de appartementen is gestart!

PRESALE Melkema Staete 
De interactieve kaart staat online en je ziet per bouwnummer de plattegrond, verdere details en prijsrange. Zit er in een appartement tussen dat aan jouw wensen voldoet? Geef dan jouw voorkeur aan door de volgende stappen te doorlopen: 

1. Klik in de interactieve kaart (onderaan bij vogelvlucht) op je favoriete bouwnummer. In het pop-up scherm vind je de knop 'belangstelling';
2. Login met je gebruikersnaam en wachtwoord in jouw persoonlijke account, of maak een account aan als je er nog geen hebt;
3. Ga in je account in de linker kolom naar 'direct regelen' met daaronder 'mijn formulieren'. Klik hierop en daarna op 'inschrijfformulier'. Hier kun je jouw voorkeur(en) aangeven;
4. Doorloop nu de stappen binnen het inschrijfformulier en maak je inschrijving voor de presale definitief.

Bereid je goed voor op de start verkoop
Tijdens de presale is het belangrijk om je goed voor te bereiden voor de start verkoop. Zorg dat je financieel alles op een rijtje hebt. Een financiële check kan bij de start verkoop in je voordeel werken. Zijn er bij het toewijzen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of de kandidaat een financiële check heeft gedaan. Iemand met een financiële check krijgt dan voorrang. Onder de downloads vind je een voorbeeld van een financiële check die je door een geldverstrekker kan laten invullen. Voor Mix Cammingha werken we samen met de Rabobank en Bter Financieel advies. Je bent uiteraard vrij om een check door je eigen adviseur aan te leveren. 

De verkoop van de appartementen start begin juli. Vanaf dat moment kun je de financiële check toevoegen aan je dossier, je definitieve bouwnummer kiezen en de inschrijving afronden. 

Hier wil je wonen
Het prachtige Melkema Staete is in de stijl van de woningen ontworpen en heeft dus ook heel mooie details in het metselwerk. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, de ramen zijn heerlijk groot. Vanaf je bank en balkon is er vrij zicht op het groen en water voor de deur. De half verdiepte balkons liggen op het zuiden, waardoor je de hele dag beschut van de zon kunt genieten.

Het woningaanbod
Er zijn 5 verschillende typen appartementen. We zetten de groottes van de verschillenden appartementen op een rij. Zoals je kunt zien, kun je ruim of héél ruim wonen. 

- Tussenappartement type A: 87 m²
- Hoekappartement type B: 99 m²
- Tussenappartement type C: 106 m²
- Hoekappartement type D (begane grond): 129 m²
- Hoekappartement type D (1e t/m 4e verdieping): 110 m²

Het woningaanbod
Kies je voor een hoekappartement van 99 m², 106 m² of 129 m², allen met 3 slaapkamers. Of val je voor een tussenappartement van circa 87 m² met 2 slaapkamers? Er zijn ook nog tussenappartementen van circa 106 m² met 2 slaapkamers en een extra kamer. Deze derde kamer grenst direct aan de woonkamer en is heel geschikt om een tv-kamer of werkkamer van te maken. Iedereen heeft een vaste eigen parkeerplek achter het gebouw en een berging op de begane grond van het appartementengebouw.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mix Cammingha - Melkema Staete
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 32 beschikbaar
Prijs
€ 345.000,- tot € 510.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Golfbaan, Huisarts, Sportcomplex, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden