Potmargepark

Leeuwarden - Leeuwarden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

WONEN IN POTMARGEPARK
Wonen aan de oever van de rivier, dicht bij het stadshart van Leeuwarden en tegelijk omringd door de prachtige natuur. Dát kan binnenkort in het nieuwbouwproject PotmargePark. Langs de Potmarge worden ongeveer 74 nieuwe woningen gebouwd in een bijzondere architectuur en direct aansluitend op de groene en waterrijke omgeving.
HET PLAN
Het voorlopige plan bestaat uit ongeveer 24 grondgebonden parkwoningen en ongeveer 50 parkappartementen. De appartementen zijn verdeeld over twee kleinschalige gebouwen met vier of vijf woonlagen. De parkwoningen krijgen een aansprekende architectuur en zijn naar wens in te delen met bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Alle parkwoningen grenzen aan het openbaar groen, zodat u zo vanuit uw tuin de natuur in loopt. De komende periode wordt hard gewerkt om het ontwerp van de woningen definitief te maken. Hoe de woningen er uiteindelijk uit komen te zien, kan dus afwijken van de hier getoonde afbeelding.
Wordt dit uw nieuwe thuis? Meld u dan aan via het formulier. We houden u graag op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.
Ga naar de projectwebsite www.potmargepark.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Potmargepark
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden