De Boomgaard (Leeuwarden)

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Leeuwarden - Leeuwarden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het plan
EEN BIJZONDER WOONCONCEPT
Ben jij op zoek naar een groene woonplek, waar rust, ruimte en ontspanning samenkomen? Een plek waar kinderen onbezorgd buitenspelen en ieder jaargetijde jouw dag kleur geeft? Dan is wonen in een stadsoase jouw op het lijf geschreven.

Aan de rand van Leeuwarden, verscholen tussen rietkragen en boomwallen, verrijst De Boomgaard. De droomplek voor de echte buitenmens. Hier geven we namelijk net zoveel aandacht aan het goede leven buiten als aan het goede leven binnen. Jouw woning vormt één geheel met de omgeving.

De Boomgaard is in vele opzichten bijzonder. Naast de unieke locatie is ook het woonconcept buitengewoon. Als bewoners zijn jullie samen eigenaar van het totale gebied. Dat betekent dat je – naast je eigen tuin – geniet van een parkachtige omgeving waar jullie met elkaar de zorg voor dragen. Geen hoge heggen of schuttingen maar een open omgeving die uitnodigt om elkaar te ontmoeten. Hier woon en leef je samen met je buren, maar heb je tegelijkertijd de ruimte om je terug te trekken.

De woningen
20 LUXE KWADRANTVILLA’S

Verdeeld over De Boomgaard vind je vijf stijlvolle gebouwen. Stuk voor stuk ware eyecatchers, die ieder op hun beurt vier karakteristieke kwadrantwoningen tellen. De woningen liggen met de ruggen tegen elkaar, waardoor het voelt alsof je vrijstaand woont.

Zes woningen staan aan het water van de Alddjip. Hier beschik je over je eigen steiger in de tuin. De ideale plek om je sloep aan te leggen. Via de Wurdumerfeart heb je een mooie aansluiting op een uitgebreid sloepenroutenetwerk dat je meevoert langs de mooiste plekjes van Friesland.

Kroon op de woning is de optionele derde woonlaag, met volop glas en een eigen dakterras. Ieder woongebouw krijgt één woning met zo’n derde woonlaag. Naar wens kunnen we deze derde woonlaag ook realiseren op de overige woningen. Het uitzicht vanuit deze kamer is in één woord magnifiek te noemen. Het eindresultaat is een woning die eerder de titel kwadrantvilla dan kwadrantwoning verdient.

De kracht van De Boomgaard is de natuurbeleving. Van de grote glaspartijen tot de veranda: in ieder vertrek vind je een connectie met buiten. Daarbij kiezen we bewust voor natuurlijke elementen zoals bamboe en glas, zodat de woning als het ware opgaat in de groene omgeving.

In het plan is zeer goed nagedacht over de overgang tussen openbaar groen en jouw achtertuin. Hierdoor heb je het gevoel dat je midden in de natuur leeft, terwijl je in je eigen achtertuin de warmte en knusheid ervaart die je thuis en op je plek doet voelen.

Voor meer informatie en aanmelding ga naar de projectwebsite www.deboomgaardleeuwarden.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Boomgaard (Leeuwarden)
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
15 van 20 beschikbaar
Type woningen
Hoekwoning, Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden