Ee-stroom

Leeuwarden - Leeuwarden
Actueel aanbod

€ 317.500,- tot € 430.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
77 - 105m2
Inhoud
202 - 278m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Wonen op een unieke locatie aan de Dokkumer Ee?

Karakteristiek, comfortabel én bataalbaar wonen
Droom jij van wonen op een mooi, rustig plekje langs de Dokkumer Ee, met de Liwwadder binnenstad binnen handbereik? Alleen of samen met je partner? Dan is dit je kans!

Aan het Pieterseliewaltje, tussen de trekvaart met boulevard en een park, verrijzen twee ultramoderne wooncomplexen in industriële stijl. Gebouw 'Eestroom' bestaat uit vijf woonlagen, gebouw 'Copenhagen' heeft er zes. De gebouwen zijn met elkaar verbonden via een loopbrug-gallerij.

De 43 heerlijk lichte en ruime appartementen – met een woonoppervlakte van 77 tot 105 m² – hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Zo heb je altijd een schuifpui naar je eigen buitenruimte. Voor de lofts op de begane grond is dat een terras met een groene haag, die direct grenst aan de boulevard. De woningen op de etages hebben een royaal balkon en de vier appartementen op de bovenste verdieping beschikken over een heerlijk dakterras.

Centrale ligging ten opzichte van het stadscentrum, supermarkt, restaurants én groen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ee-stroom
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
20 van 23 beschikbaar
Prijs
€ 317.500,- tot € 430.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Verwarming
Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden