Haveneiland Leeuwarden

Leeuwarden - Leeuwarden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
44 - 198m2
Kaveloppervlak
131 - 332m2
Inhoud
154 - 743m3

Over dit project

STADS WONEN OP EEN UNIEKE PLEK
NIEUWBOUWPROJECT | HAVENEILAND MIDDELSEE LEEUWARDEN
WWW.HAVENEILANDLEEUWARDEN.NL

Aan het Van Harinxmakanaal wordt de gewilde wijk Middelsee uitgebreid met het nieuwe plan van Haveneiland. Het aanbod op deze levendige plek aan het water bestaat uit 43 stoere woningen en 32 luxe appartementen met een stedelijk karakter. Het nieuwe buurtje heeft brede straten en een gezellige opzet waardoor je elkaar snel tegenkomt en kinderen heerlijk kunnen spelen.

Dat het project op-en-top duurzaam wordt, is voor ons vanzelfsprekend. Dankzij de warmtepomp met vloerverwarming en -koeling, het slimme ventilatiesysteem en de zonnepanelen woon je hier heel comfortabel en energiezuinig. Fijn voor het milieu en ook voor jouw portemonnee!

Dit is jouw kans! Meld je aan via de projectwebsite www.haveneilandleeuwarden.nl en laat ons alvast weten waar jij wilt wonen! Bekijk de interactieve kaart en geef je favoriete bouwnummer(s) door via je persoonlijke account.

https://haveneilandleeuwarden.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Haveneiland Leeuwarden
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden