Fûgelryk

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Leeuwarden - Leeuwarden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 167m2
Kaveloppervlak
137 - 266m2
Inhoud
462 - 650m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

In Fûgelryk worden 23 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Woningen met een opvallend origineel en toch eigenlijk ook tijdloos ontwerp. Verdeeld over vier overzichtelijke blokken: in totaal 8 hoekwoningen en 15 tussenwoningen.

Waar ga je precies wonen? In een speelse knik van de Wirdumervaart, die door de groene, landelijke zuidrand van Leeuwarden loopt. In het nieuwste buurtschap van de Zuidlanden, het ruim opgezette en duurzame plan De Klamp. Niet ver van de andere drie buurtschappen die zo goed als af zijn: Wiarda, Techum en Goutum Súd. Het gemak van de binnenstad van Leeuwarden op fietsafstand, lekker veel dorpsgevoel en ruimte om veilig buiten te spelen. Een heel geliefde woonomgeving.

In De Klamp woon je heerlijk, omgeven door ruimte en groen, en heb je tegelijkertijd alle voorzieningen in de buurt. In de wijk zelf vind je een basisschool en op de fiets ben je binnen enkele minuten al bij de Hema en de Jumbo in de nabijgelegen woonwijk Zuiderburen. Je zou het misschien niet zeggen als je naar buiten kijkt, maar vanuit De Klamp is het nog geen 20 minuten fietsen naar het NS-station Leeuwarden. Elektrisch gaat het natuurlijk nog wat sneller. De Klamp is uitstekend bereikbaar; net buiten de woonwijk ben je al op de 'Waldwei' N31 Harlingen-Leeuwarden Zuid-Drachten. Of de A32 naar Heerenveen.

Precies 23 nieuwbouwwoningen in een klassiek ontwerp met het wooncomfort van nu. Er zijn in totaal 15 tussenwoningen en 8 hoekwoningen. Verschillend in breedte, woonoppervlakte en ligging. Duurzaam, energiezuinig en gasloos. Stuk voor stuk met grote, diepe achtertuinen en bijna allemaal met ruimte voor parkeren op eigen erf.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Fûgelryk
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
23
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden