Blits Wonen

Leeuwarden - Leeuwarden
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

BINNENKORT IN DE VERKOOP!
Blits Wonen is het nieuwbouwproject aan de Bonkevaart in Leeuwarden. Wonend op deze mooie plek aan het water zie je – misschien ooit – de schaatsers van de legendarische Elfstedentocht een sprintje trekken naar de finishlijn. Maar ook bij zomerse temperaturen is het hier goed toeven aan het rustgevende water waar de bootjes voorbij varen. Blits Wonen bestaat uit 26 appartementen en 14 rijwoningen met zicht over het water, of zelfs een eigen aanlegsteiger. En dat alles slechts 10 minuten fietsen van het gezellige centrum van Leeuwarden.

Het beste van stad en land
Blits Wonen is gelegen tussen de Groningerstraatweg en de Bonkevaart, aan de rand van Leeuwarden. De Blitsaerd is één van de nieuwste wijken van Leeuwarden en volop in ontwikkeling. Hier profiteer je van het beste van twee werelden: de gezelligheid van de stad, en het unieke Friese landschap met haar velden, akkers en waterwegen. De appartementen kijken uit over het water, en de geschakelde woningen hebben zelfs een eigen aanlegsteiger die grenst aan de achtertuin. Ideaal wanneer je een eigen bootje in bezit hebt. Aan de kant van de Groningenstraatweg bevinden zich een parkeerhaven en een groenstrook. Grasvelden, groene hagen en mooi aangelegde paden maken het project helemaal af.
Voor meer informatie zie Projectsite www.blitswonen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Blits Wonen
Koopwoningen
40
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden