Mooi Blitsaerd

Leeuwarden - Leeuwarden
Actueel aanbod

€ 499.000,- tot € 672.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
101 - 142m2
Kaveloppervlak
420 - 1023m2
Inhoud
450 - 593m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Het wordt echt heel bijzonder wonen in dit nieuwe stukje Leeuwarden, aan de rand van de groene Bullepolder, pal aan de Bonkevaart.
Zelfs in het waterrijke, groene Friesland zijn ze zeldzaam geworden: plekken om zo fantastisch mooi te wonen. In totaal 41 vrijstaande en levensloopbestendige bungalows, waarbij luxe en comfort perfect gecombineerd worden. De derde fase omvat 13 woningen (waarvan 11 bungalows) aan de oostkant van het eiland, stuk voor stuk met een eigen ligplaats. Op zo'n bevoorrechte plek, aan de finish van de elfstedentocht.

De wijk Blitsaerd, aan de noordoostkant van Leeuwarden, is erg goed bereikbaar. Je bent zo op de doorgaande wegen richting Dokkum of Harlingen, een klein stukje over de Centrale As en je zit op de snelweg naar Drachten, Heerenveen en Groningen. Even de brug over en je fietst in minder dan een kwartier naar hartje stad. Of vaar zo, vanaf je eigen ligplaats, naar de Grote Wielen, de Dokkumer Ee en alle andere Friese wateren. Vanuit Blitsaerd vaar je alle kanten op.

Het plan
Het uiterlijk van je woning aan de Bonkevaart bepaal je voor een groot deel zelf: deel bijvoorbeeld de gevel anders in door verschillende steenkleuren te combineren met diverse soorten houten gevelbekleding. In de straat vind je daardoor een gevarieerd beeld van verschillende levensloopbestendige woningen, elk met een eigen identiteit. Een uniek project, op een unieke locatie.

Voor meer informatie zie Projectsite www.mooiblitsaerd.nl

In totaal zullen hier 41 vrijstaande woningen gerealiseerd worden. Hiervan zijn 37 bungalows van het type A of B, zelf door je te bepalen en eventueel verder uit te breiden met een opbouw. De 4 woningen met type C staan al vast, deze zijn minimaal voorzien van 1 laag opbouw.

De woningen
Nu wat details waar je op mag rekenen:

Pal aan het vaarwater van de Bonkevaart, de finish van de Elfstedentocht
Stuk voor stuk met een ligplaats voor boot of sloep
Grenst de woning niet direct aan het water, dan is er een ligplaats aan de zuidkant van het eiland
Bepaal voor een groot deel zelf de uitstraling van je woning
Natuurlijk ogende materialen passend bij de omgeving
Een prachtige basisplattegrond met ruime mogelijkheden om je woonwensen te realiseren
Veel raampartijen waardoor veel licht en zicht
Gebouwd voor de toekomst: duurzaam, energiezuinig en levensloopbestendig

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mooi Blitsaerd
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
41
Prijs
€ 499.000,- tot € 672.500,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Overig, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden