Middelsee - Woonspods

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Leeuwarden - Leeuwarden
Archief

€ 205.000,- tot € 249.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
92 - 95m2
Inhoud
314 - 346m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

HET PROJECT
Anders wonen aan het water! WoonSpods hebben iets bijzonders. Het zijn rug-aan-rug woningen. Even wennen al die innovatie zonder traditionele achtertuin, maar dan zie je het: super zuinig, energieneutraal en comfortabel. Misschien wel eens eerder bedacht, maar nog nooit zo mooi uitgevoerd. Je WoonSpod is opvallend licht, dankzij de grote ramen aan de voorkant. De nieuwe manier van duurzaam wonen – en jij kunt er direct bij zijn.

DE LOCATIE
Je gaat wonen op een eiland. Niet de zoveelste nieuwbouwwijk dus, maar een eigenzinnige authentieke kleine samenleving met een vette knipoog naar bedrijvigheid en industrie. Twee eilanden, met aanlegplekken en al. Veel vakantiegevoel en huiselijkheid dus, in misschien wel de tofste woonwijk van Leeuwarden. Middelsee.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Middelsee - Woonspods
Koopwoningen
44
Prijs
€ 205.000,- tot € 249.500,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden