online marketing friesland

De Ljurk

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Leeuwarden - Leeuwarden
Actueel aanbod

€ 354.000,- tot € 379.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
153 - 163m2
Kaveloppervlak
256 - 334m2
Inhoud
585 - 639m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

HET PROJECT
Wie wil er niet zo wonen? Een uitzicht om voor thuis te blijven. 's Morgens doe je de gordijnen van je slaapkamer open en - het gaat nooit wennen - je ziet water, wolken en weidevelden, tot aan de horizon. Net buiten het oude Leeuwarden, maar dan ook echt nèt. Het is de groene, ruim opgezette zuidrand die Zuidlanden heet. De nieuwbouwwoningen 'De Ljurk' zijn onderdeel van plan De Klamp.

DE LOCATIE
Een standaard nieuwbouwwijk, dat is dit niet. Je gaat wonen in een 'buurtschap' met karakter. Voordat je de binnenstad van Leeuwarden bereikt - zo'n tien minuten rijden en misschien een half uurtje fietsen - kom je nog langs het idyllische dorp Goutum, met een echt Fries kerkje.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Ljurk
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Prijs
€ 354.000,- tot € 379.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden