Stijlvol Wonen in De Klamp

Leeuwarden - Leeuwarden
Actueel aanbod

€ 249.500,- tot € 399.500,-

Over dit project

STIJLVOL WONEN IN DE KLAMP IS NU IN VERKOOP

In De Zuidlanden, de nieuwbouwwijk ten zuiden van Leeuwarden, wordt het buurtschap De Klamp ontwikkeld. De Klamp is de vierde buurtschap van De Zuidlanden, gelegen in een landelijke omgeving. Temidden van dit oorspronkelijke agrarische gebied, omgeven door het groen, ontwikkelt Slokker Vastgoed hier 31 ruime en stijlvol vormgegeven woningen. Twee-onder-een-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen met een knipoog naar de Amsterdamse School.

Wil jij ook stijlvol wonen in De Klamp? Schrijf je digitaal in via www.stijlvolwonenindeklamp.nl voor de nog beschikbare woningen of als reservekandidaat voor een woning die momenteel onder optie is.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stijlvol Wonen in De Klamp
Koopwoningen
31
Prijs
€ 249.500,- tot € 399.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden