Buitenplaats Hempens

Leeuwarden - Hempens
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Villa's Buitenplaats Hempens
Wonen in moderne luxe

In het tweelingdorp Hempens-Teerns onder de rook van Leeuwarden vindt u dit prachtige stukje woongebied. Een unieke plek om te wonen, werken en te genieten! Omringd door groen en water, dat geborgenheid biedt in een landelijke sfeer. Dat is één van de kwaliteiten van Buitenplaats Hempens.

Buitenplaats Hempens bestaat uit drie verschillende woningtypes. Waar dient uw nieuwe thuis aan te voldoen? Laat het ons weten door u aan te melden op www.buitenplaatshempens.nl en geef ook uw voorkeur voor het type woning. We houden u graag als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenplaats Hempens
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Busstation, Golfbaan, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden