Voor de Wind Wiarda

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Leeuwarden - Goutum
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

25 nieuwbouwwoningen in de wijk Zuidlanden

In Wiarda, onderdeel van de populaire wijk De Zuidlanden, komt nieuw woningaanbod! Je hebt keuze uit 25 woningen in 3 verschillende types. Allemaal ruim, comfortabel en met een afwisselende architectuur. En ook leuk: met prijzen vanaf circa ยค 205.000 nog heel betaalbaar ook. Hier woon je ruim en gevarieerd, maar vooral heel waterrijk. 's Avonds nog even met je sloepje het water op en in het weekend doorvaren tot op de Friese meren; in Voor de wind Wiarda kan het!

Wonen in Wiarda is waterwonen in optima forma. Als water- en natuurliefhebber kun je hier volop genieten van al het moois om je heen. Vanuit de havenkom vaar je met je sloep zo richting de Friese meren en in je eigen buurt kun je mooie wandelingen maken. Wil je sporten? Er is een sportcomplex vlakbij met onder andere 2 voetbalverenigingen, volleybal en basketbal. In de buurt zijn ook 2 supermarkten. Wil je een avondje naar de stad? Op de fiets ben je er in een kwartier, of pak de rechtstreekse bus vanuit Wiarda.

Voor de wind Wiarda bestaat uit 2 locaties met respectievelijk 10 en 15 woningen. De 10 woningen van het type A kijken uit op de havenkom, terwijl de 15 woningen van het type B en C aan een groen speelveldje liggen. De woningen in Wiarda zijn all-electric woningen. Je hebt geen gasaansluiting en daardoor ben je niet afhankelijk van het gasnetwerk. Waar wil jij wonen?

SAVE THE DATE
Noteer al vast in je agenda. Zaterdag 2 december van 12:00 tot 14:00 uur vindt de start verkoop plaats in de Eco Iglo, het informatiecentrum van de Zuidlanden. Op dat moment is alle verkoopinformatie, ook de brochure, beschikbaar op de website en kun je je digitaal inschrijven voor de woning van jouw keuze.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Voor de Wind Wiarda
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
25
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden