Kadekwartier Leeuwarden

Leeuwarden
Actueel aanbod

Over dit project

Binnenkort in de verkoop!

Fraaie kadepanden met de stoere uitstraling van een pakhuis. Klassieke woningen aan het park met de look van een kleine palazzo. Of fijne woningen met een zonnig terras. In Kadekwartier, een uniek nieuwbouwproject vlakbij het centrum van Leeuwarden, heeft u keuze uit 3 types comfortabele woningen. Het Kadekwartier omvat 56 woningen op het LPF-terrein, de voormalige plek van de Leeuwarder Papier Fabriek. Ze hebben een neoclassicistische architectuur en een industri�le, maar toch vriendelijke uitstraling.

Stoere Kadewoningen
De 20 robuuste kadewoningen zijn verdeeld over 2 rijen en staan aan de Harlingervaart. Het geheel oogt industrieel en stads, maar toch vriendelijk door de vele fraaie details. Variatie in gevelhoogte zorgt voor afwisseling, terwijl details zoals accenten in het metselwerk en hanenkammen boven de boogramen, cachet geven. De woningen liggen iets verhoogd waardoor u extra mooi uitkijkt over het water. Het kleine trappetje naar de voordeur vormt een charmante historische verwijzing naar de 19e eeuwse architectuur

Klassieke Parkwoningen
Achter de kadewoningen, gericht op het park, staan de parkwoningen. Deze woningen zijn minder industrieel van karakter en sterk geori�nteerd op het groen. De 23 woningen zijn verdeeld over 2 rijen en zijn er in 2 verschillende breedtes: 6 m breed of 5,7 m breed. De woningen hebben een klassieke, statige architectuur in een vriendelijke, roodbruine steenkleur. Variatie in gevelhoogte en details in het metselwerk zorgen voor een rijke uitstraling. De woningen hebben een tuin op het zuiden, een berging in de tuin en een parkeerplek op eigen terrein.

Luxe Terraswoningen
Pal aan het park staat een rij met 13 comfortabele terraswoningen. De naam zegt het al; de grote, zonnige terrassen op de zuidkant aan de achterzijde maken deze woningen speciaal. Het terras ligt iets verhoogd, waardoor u mooi uitkijkt over het park. Door een vloeiende, groene overgang vormt het park zo een verlengstuk van uw terras. De architectuur is klassiek met industri�le accenten en passend bij de rest van het plan.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de projectwebsite van Kadekwartier. Via deze website kunt u zich inschrijven om op de hoogte te worden gehouden van de voortgang van het project.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kadekwartier Leeuwarden

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden