online marketing friesland
Lokaal nieuws dinsdag 19 juli 2022

De specialist voor jouw vloer kan beste elders in Nederland zitten

Ben je van plan om in Leeuwarden te verhuizen naar een nieuwe woning, dan start je zoektocht naar een nieuwe vloer vast op google. Je krijgt dan in de meeste gevallen de beste resultaten te zien in de regio Leeuwarden op een beperkte afstand van waar je nu woont. Het wil niet zeggen dat je dan de kwalitatief beste kunststof vloer voorgeschoteld krijgt. Het kan best zijn dat beste leverancier elders in Nederland zit. Verwijder dus in ieder geval voordat je online begint te zoeken je zoekgeschiedenis en cookies. Je krijgt dan misschien heel andere resultaten te zien.

Zoek je echt een bijzonder vloer met een bepaald visgraat motief, dan kan die ene aanbieder met vloeren Amsterdamweleens de perfecte zijn. Een visgraat vloer specialist vind je niet zomaar om de hoek. Voor een hoge kwaliteit visgraat vloer zoals een houten vloer of gietvloer is het beslist aan te raden om echt goed te zoeken en te vergelijken. Daarbij is een visgraat vloer leggen niet iets wat je zelf even snel op een vrije zaterdagmiddag doet. Heb je eindelijk een visgraat vloer gevonden die bij jouw stijl past, laat het dan leggen door een specialist die hiermee volledig op de hoogte is. Zo komt jouw favoriete houtkleur en gekozen patroon perfect tot z’n recht.

Gietvloer prijzen

Wat echt in opkomst is binnen de nieuwbouw is de gietvloer. Dit is eigenlijk de meest duurzame toepassing op de vloer voor je nieuwe woning in Leeuwarden. De komende jaren zal er veel vraag in Leeuwarden zijn naar kwalitatieve vloeren in en andere duurzame toepassingen bij nieuwbouw. Bij dat alles ga je natuurlijk prijzen en kwaliteit vergelijken. Ook gietvloer prijzen vergelijken is dan verstandig. Want je wilt toch altijd de juiste kwaliteit prijsverhouding hebben.

Er wordt de komende jaren veel nieuwbouw in Leeuwarden gepleegd. Hoe groot de ambities van de gemeente Leeuwarden zijn blijkt wel uit het plan Middelsee. Hier komen in totaal 3200 nieuwe woningen. Maar zo ver is het nog niet. De eerste twee wijken waaraan gebouwd gaat worden zijn Havenstad en Wetterstêd. Dat zullen totaal zo’n 750 woningen zijn, die stap voor stap worden ontwikkeld.

Komt er voor een particulier al veel bij kijken als je een nieuwbouw huis wilt kopen en inrichten, daar kost het de gemeenten een enorme inspanning om alles planologisch voor te bereiden en alle voorzieningen zoals openbaar groen en infrastructuur aan te leggen. De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels begonnen.

Onderhoud

Ben je er uiteindelijk over uit wat voor kunststof vloer het zal worden, dan speelt naast de kwaliteit en de prijs vanzelfsprekend het onderhoud een rol. Woon je in een zand- of waterrijke omgeving, dan heb je de kans dat je wel eens wat vuil of vochtigheid mee naar binnen neemt. En ben jij het niet, dan kan je hond na een regenbui voor de nodige nattigheid in huis zorgen. Omdat een gietvloer naadloos gemaakt wordt, kan zich geen vuil en stof in naden en kieren opeenhopen. Komt er toch water of modder op de vloer, dan kun je deze eenvoudig met een mop en een emmertje water in een mum van tijd weer schoonmaken. Dan kun je de rest van de tijd heerlijk genieten van je nieuwe huis en interieur.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leeuwarden.

Aanmelden